Alaposan beleerősített a Pénzügyőr legénysége

A hét elején munkába állt a Pénzügyőr SE bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes férfi röplabdacsapata. Az elmúlt hetekben a klubvezetők sem tétlenkedtek: sikerült alaposan megerősíteni a játékosállományt. Lássuk, kik csatlakoztak a fővárosiakhoz a nyáron!

Török Patrik és Rása Alex szerződtetése után újabb négy röplabdázó fogadta el a PSE ajánlatát.  Az ütő Jánossy Bálint az elmúlt évek egyik meghatározó játékosa volt a bajnokságban saját posztján, és eddigi pályafutása során egy bajnoki és öt Magyar Kupa-bronzérmet szerzett.

A feladó Kecskeméti Péter a Dunaferr csapatában kezdett, ahonnan Romániába igazolt nem kevesebb, mint öt évre. 1-1 évet az U Cluj és a Piatra Neamt, három évet pedig a Baia Mare gárdájában húzott le. A Baia Mareval ezüstérmet könyvelhetett el a bajnokságban. A tapasztalt játékos Kazincbarcikáról teszi át a székhelyét Budapestre.

Ryan Manoogian ugyancsak a PSE-ben folytatja pályafutását! Az amerikai liberónak az idei lesz az első európai szezonja. A 185 cm magas, kaliforniai sportoló korábban az egyetemi első ligában játszott a Long Beach State University csapatában.

Flachner Dániel a Komarno együtteséből érkezik. A fiatal játékos így nyilatkozott a csapat közösségi oldalán:

„Nyolcadik osztály második félévében kezdtem el röplabdázni, azaz négy és fél éve, és azóta ugyan azon a poszton, centerként játszom. Először Győrben, a Jedlik Ányos Szakközépiskola csapatánál voltam, majd mindannyiunkat leigazolták a Széchenyi Egyetem Sport Egyesületéhez. Szerencsére viszonylag hamar volt lehetőségem részt venni egy válogatott edzőtáborban, és így már három éve minden tornán részt vehettem a nemzeti csapattal, egy Eötvös Kupát kivéve. Azóta először MEVZA második, majd bajnok, ORV második, felnőtt NB2 harmadik, EB döntő és EYOF résztvevő lehettem a srácokkal. Győr után Dunaújvárosban folytattam a játékot, így serdülő és ifi második, valamint junior bajnoki címet tudhatok a magaménak. A legutóbbi szezonomat a VK Spartak UJS Komárno csapatánál töltöttem, ahol az első ligában a második helyezést értük el.”