Strandröplabda ob: Elkészült a dunaújvárosi program

Véglegesedett a péntektől vasárnapig, Dunaújvárosban, a Szalki szigeten megrendezésre kerülő strandröplabda ob-forduló indulóinak névsora. Ezáltal elkészült a kiemelési lista és a selejtező, valamint a főtábla programja is.

 

Végül 27 férfi és 26 női páros próbál majd szerencsét a hétvégén, s ebből 15, illetve 14 kettős küzd majd meg pénteken a főtábla még négy-négy üres helyéért. A pénteki program 14 órakor kezdődik három pályán, s várhatóan 18 órakor rajtolnak majd az utolsó meccsek.

Érdemes már a pénteki küzdelmekre is kilátogatni, hiszen két-két korábbi bajnoknak már ekkor is pályára kell lépnie: a férfiaknál Kaszap Tamás és Nagy Péter az idei U20-as bronzérmes Kalmár Ákos és Szabó Péter ellen meccsel, míg a Kiss-testvérek, Viktória és Regina ellenfele éppen előbbi tavalyi párja, Antal Anett, valamint Balczó Noémi lesz.

A szombati főtábla programja reggel kilenckor kezdődik, s már az első pároknál is lesz egy igazi csemege: a legutóbbi, Nyíregyházi forduló győztese, Szombathelyi Szandra és Vacsi Evelin az akkor negyedik Ancsin Kittivel és Dégi Barbarával méri össze erejét. Ezen a napon az utolsó mérkőzéseknek legkésőbb 19 órakor el kell kezdődnie.

lebonyolitas_selejtezo_Dujvaros_2017

selejtezo_ferfi_tabla_Dunaujvaros

selejtezo_noi_tabla_Dunaujvaros

lebonyolitas_fotabla_Dujvaros_2017