Nagy utazás-extra: a női válogatottal készült videók egy cikkben!

Már megérkezett a mexikói World Grand Prix-forduló helyszínére a női röplabda-válogatott. Még az indulás előtt “Nagy utazás” címmel megjelent sorozatunkban ígéretet tettünk arra, hogy a csapat összes tagját megszólaltatjuk az első mérkőzés kezdetéig. Eddig Bleicher Réka, Dobi Edina, Kötél Dóra és Nagy Eszter nyilatkozatát láthatták, most pedig – extra kiadásunkban – jön a válogatott többi játékosa, akikkel az elutazás előtti napokban beszélgettünk. 

Pekárik Eszter és Villám Lilla is azok közé tartozik, akik most először utaztak Mexikóba, féltik is őket a szülők… Na, de nem csak erről kérdeztük őket!

Dékány Bernadett esélyesnek tartja a magyar csapatot a jó eredmények elérésre a World Grand Prix-sorozatban. A válogatott 4-es ütője arról is beszélt, hogy mit szoktak csinálni az edzéseken…

Soós Nikolettet az ellenfelekről kérdeztük, aki elmondta, hogy Trinidad és Tobagót már a magyarországi edzések során, a videózások alatt is kiemelezték. Első ellenfelünk szerinte jó ütőerővel rendelkezik, de a magyar csapat fel van arra készülve, hogy hatastalanítsa a trinidadiak támadásait…

Örömhír, hogy Tálas Zsuzsanna sérülése már a múlté. A feladó mellett Szpin Renátát láthatjuk, aki esélylatolgatásba kezdett: szerinte az ausztráliai négyes döntőn ott lehet a magyar válogatott!

S végül, de nem utolsósorban Liliom Rita csapatkapitányt és az együttes egyik legponterősebb játékosát, Szakmáry Grétát is megkérdeztük.

A mexikó World Grand Prix-sorozat magyar érdekeltségű mérkőzései:

07.08., szombat 1.00: Magyarország-Trinidad és Tobagó; 07.09., vasárnap 1.00: Magyarország-Ausztrália; 07.10., hétfő 3.00: Mexikó-Magyarország.

A mérkőzéseket jelen állás szerint magyarországi televízió nem közvetíti.