Székesfehérvár: Tóth Andrással erősítettek, Fésüs Irén csapatai mindent megnyertek!

Új vezetőedzővel, Németh Ödönnel vág neki a 2017/2018-as szezonnak a MÁV Előre férfi röplabdacsapata. Az újonc fehérvári klub a korábbi válogatott feladó, Tóth András leigazolását is bejelentette. Az egyesület évzáróján az utánpótlásról sem feledkeztek meg: köszöntötték a Fesüs Irén vezette korosztályos bajnokcsapatokat.

A székesfehérvári együttes pénteki évzáróján – az előző idényben sikeres együttesek köszöntése után – bemutatták az NB I-ben újonc férficsapat új vezetőedzőjét, Németh Ödönt. A szakember Gazsi Pétert váltja a kispadon.

A klub négy új játékos érkezését is bejelentette, közülük a legnagyobb név a korábbi válogatott feladó Tóth András, aki az előző idényben a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmet nyert a Pénzügyőrrel. Rajta kívül a szintén fehérvári Balogh Pétert, valamint Náhol Gergőt és Németh Zsoltot is leigazolta a klub.

Ami pedig az utánpótlást és a bajnokok köszöntését illeti: a Felsőváros leány csapatai három korosztályban is bajnokok lettek idén. Fésüs Irén tanítványai a mini, a gyerek és a serdülő korosztályban is országos elsőséget szereztek, ezzel is igazolva a kiemelkedő utánpótlásképzést. A legnagyobbak a következő bajnokságban elindulnak az NB II-ben.

A fiúk a másodosztályú junior bajnokságot nyerték meg úgy, hogy az utolsó fordulóban minden ellenfelüket magabiztosan múlták felül. A részben erre az együttesre támaszkodó felnőtt gárda második helyen végzett az NB II-ben. Érdekesség, hogy az ifjúsági, a junior és a felnőtt csapatot is Gazsi Péter vezetőedző irányította, aki nagyszerű munkát végezve kihozta a játékosokból a maximumot.