Magyar Kupa: magabiztos Vasas-siker Kaposváron

A női Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Vasas Óbuda meggyőző játékkal 3:0-ra győzte le a KNRC-t Kaposváron. A visszavágót szerdán rendezik a Folyondár utcában 19 órai kezdettel.

Magyar Kupa elődöntő, 1. mérkőzés
KNRC – Vasas Óbuda 0:3 (-17, -14, -24)
Kaposvár, Kaposvár Aréna, 389 néző. V.: Bátkai-Katona, Árpás.
KNRC: Martin, Szedmák 10, Radnai 4, Dias da Silva 14, Hurst 4, Vilvert 8. Csere: Rády (liberó), Nicolai, Godó 1, Maiorano, Sahin. Vezetőedző: Vincent Lacombe
VASAS: Gülübay 5, Fricova 4, Papp 10, Bannister 11, Sillah 19, Gyimes-Capet 13. Csere: Juhár (liberó), Jámbor, Török 1. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz
Edzői értékelés
Vincent Lacombe: – Ha nem 100%-ot nyújtunk a Vasas ellen nincs esélyünk és ez ma is megmutatkozott. Ma jobb volt nálunk ellenfelünk, remélem tanulunk a hibáinkból, hogy a visszavágón és a rájátszás során szebbik arcunkat mutathassuk!
Jannisz Atanaszopulosz: – A Kaposvár a harmadik szettre változtatott a nyitásain, mi pedig a korábbinál több ki nem kényszerített hibát vétettünk, nem koncentráltunk százszázalékosan, ugyanakkor örülök, hogy azt a játékrészt is meg tudtuk nyerni. A pozitív fogadásaink utáni támadásaink nagyon hatékonyak voltak, és a csapat jó reakciót adott a párizsi vereségre. Azt azonban nem felejtjük, hogy ez még csak az első meccs volt, a Kaposvár szerdán vesztenivaló nélkül jöhet a Folyondár utcába, ahol épp ezért pont ugyanilyen koncentrációval kell játszanunk.