Gecse Norbert lett az MRSZ PR vezetője 

Kinevezése után nem sokkal már a Tények.hu-nak adott nyilatkozatot a Magyar Röplabda Szövetség PR tevékenységének fejlesztéséért felelős új vezetője, Gecse Norbert, aki úgy véli, hogy habár nagyon sikeres a sportág, jók a sportolóink és az utánpótlás is, mégis az látható, hogy nem nagyon jut el az emberekhez. Éppen ezért a sportág kommunikációját szeretné fejleszteni. Az ismert üzletember hozzátette, hogy számára kiemelt fontosságú lesz a magyar röplabdázás finanszírozásának biztosítása és a szponzorációs lehetőségek maximalizálása is, s tapasztalatainak köszönhetően képes lehet új forrásokat bevonni, ezzel is támogatva a sportág fejlődését.

Gecse Norbert feladatai közé tartozik a sportág infrastruktúrájának fejlesztése mellett a hazai versenyrendszer és az utánpótlás-nevelés megerősítése is. Célja továbbá a sportolási lehetőségek bővítése, az edzői képzések színvonalának emelése, valamint a hazai versenyrendszerek fejlesztése. S rendkívül fontosnak tartja a fiatal generációk bevonását a sportág jövőbeli sikeréhez.

Az új PR-vezető a következő évekre tehát egyértelmű célokat tűzött ki maga elé, melyek reményei szerint megszilárdítják a magyar sportéletben a röplabda szerepét.