Sorozatban a 16. tétmérkőzését nyerte meg a MÁV Előre Foxconn férfi együttese!

A MEVZA-liga maribori minitornáján 3:0-ra győzött az osztrák Amstetten ellen a székesfehérvári csapat, amely sikerével átvette a vezetést a tabellán. A MÁV elképesztő sorozatot produkál, hisz még nem kapott ki a szezonban, immár 16 mérkőzés óta veretlen és négy fronton is harcban áll a végső győzelemért. 

VCA Amstetten NÖ – MÁV Előre Foxconn 0-3 (-20, -23, -20)

MÁV Előre Foxconn: Eke 3, Koci 13, Tomanóczy 3, Pesti 20, Janke 12, Dileo 1. Csere: Takács (liberó), Szentesi (liberó), Szabó, Boa, Péter, Fazekas, Szávai, Sebestyén. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

„Mindig nehéz idegenben játszani MEVZA-mérkőzést olyan csapatok ellen, amelyek már sok éve indulnak ebben a sorozatban. Most a listát is vezetjük, ami nagyon nagy szó számunkra. Az Amstettent idén már harmadjára sikerült megvernünk. Az első két szettben nagyon fegyelmezettek voltunk, teljesen uraltuk a játékot, és annak ellenére, hogy a harmadik játszma elején osztrák ellenfelünk kicsit felülkerekedett, tudtunk váltani, és megnyertük az összecsapást. Azért nem cseréltem, mert a srácok jó ritmusban voltak és nem látszottak fáradtnak. Csütörtökön a Maribor ellen lépünk pályára. Egy kiváló szlovén együttesről van szó, de úgy gondolom, hogy megfoghatók. Számunkra minden mérkőzésen csak a győzelem lehet a cél, úgyhogy nem állunk meg, megyünk előre” – nyilatkozta Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzést követően a klub honlapjának.

A fehérváriakra ma újabb fellépés vár a maribori minitornán, méghozzá a házigazdák ellen 20 órakor.