Miklai Zsanett: már évek óta hívott a Jászberény

A bajnoki ötödik helyezett UTE csapatától a negyedik helyezett Jászberénybe szerződött a korábbi válogatott Miklai Zsanett. A játékos abban bízik, hogy új állomáshelyén egy erős, stabil együttes formálódik majd, amely ismét bejut a bajnokság elődöntőjébe.

A nagybajomi születésű, 25 esztendős Miklai Zsanett nevelőegyesülete mellett a Nyíregyháza, a Vasas Óbuda, majd legutóbb az UTE sikeréért küzdött. A négyes ütő négyszeres bajnoknak és ötszeres kupagyőztesnek vallhatja magát, az új évadban pedig már jászberényi színekben láthatják majd a sportbarátok.

„Sajnos az idei szezonom nem úgy sikerült, mint ahogy azt vártam – mondta honlapunknak Miklai. – Nagyon sokat vacilláltam, mit csináljak a jövőben. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ezek után is több megkeresésem volt, külföldről és itthonról egyaránt. A Jászberény már évek óta meg szeretett volna szerezni, és az idén meg tört a jég. Ahogy eddig tudom, nagyon jó kis csapat fog kialakulni, és mindenképpen a legjobb négy közé jutás lesz a célunk. Egy erős, stabil csapatot szeretnének építeni Jászberényben, olyan játékosokkal, akik egymásért is tudnak küzdeni, és nyerni a pályán. Hajrá, Jászberény!”

A tavalyi keretből továbbra is a Jászberényi Röplabda Klub játékosa lesz a saját nevelésű Lékó Lilla és Pintér Andrea mellett Bertók Bettina, Borsos Lili és Bleicher Nóra is. Emellett az is eldőlt, hogy távoznak az idegenlégiósok. A saját nevelésű tehetségnek számító Faragó Fanni és Schmidt Anna mellett Turi Inez is a JRK nagy csapatát erősíti majd a következő idényben. Friss hír továbbá, hogy várhatóan a közeljövőben két külföldi játékos érkezését is bejelentik – olvasható a klub honlapján.