MOL–Új Európa alapítvány: Tehetségkutató program 2023

A MOL–Új Európa Alapítvány a közfeladatai, illetve közérdekű céljainak hatékony megvalósítása során kiemelten fontosnak tartja a jogszabályban, illetve az Alapítvány alapító okiratában és támogatási politikájában meghatározott célokhoz kapcsolódóan a tehetséggondozást, a kiemelkedően tehetséges gyermekek, fiatalok támogatását a sport területén. Az Alapítvány a nemzet értékei között tartja számon a sport által elért eredményeket, és elismeri a sport egyént és közösséget erősítő értékeit, ezért elkötelezett mind a csapatsportok, mind az egyéni sport támogatása iránt.

 

A fenti célokat szem előtt tartva a MOL-ÚJ Európa Alapítvány – mint a pályázat kiírója és lebonyolítója – országos, nyílt, nyilvános pályázatot hirdet 10-17 éves, magyar állampolgársággal rendelkező diákok részére, akik általános- vagy középiskolai tanulmányaik folytatása mellett országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és továbbra is céljaik között szerepel a további szakmai fejlődésük, sportkarrierjük hosszútávú építése.

A pályázat részletei a linkre kattintva olvashatóak. Minden információ az ott megadott elérhetőségeken kérhető.

 

NYILVÁNOS PÁLYÁZAT SPORTOLÓK ÉS SPORTEGYESÜLETEK RÉSZÉRE

Megfelelő motivációval és biztos támogatással nincsenek elérhetetlen célok! A MOL-Új Európa Alapítvány legfrissebb pályázatával azokat a sportolókat és sportegyesületeket szeretné támogatni, akiknek céljuk a nemzetközi versenyeken való szereplés, kiemelt tekintettel a 2024-es és 2028-as nyári Olimpiára.

A pályázati link a címre kattintva nyílik meg!

További információ kérhető az Alapítvány következő elérhetőségén: sport@molujeuropaalapitvany.hu