Rekordszámú nevező a Strandröplabda Diákolimpián – megvannak a versenynapok

Április 26-án lejárt a Strandröplabda Diákolimpia eredeti nevezési határideje, mely egészen megdöbbentő eredményt hozott: 476 páros és csapat, több, mint 200 különböző intézmény és több, mint 1.500 játékos jelezte részvételi szándékát. Ez a tavalyi adatok közel kétszerese! Ezúton is köszönjük a “visszatérők” bizalmát, s reméljük, hogy azok tetszését is elnyeri majd a verseny, akik először vesznek majd részt rajta.

 

Ezen adatok ismeretében a Magyar Röplabda Szövetség meghatározta az egyes versenyszámok pontos dátumát, mely az alábbi lesz:

Köszönhetően a Strandröplabdázásért SE által megvalósított pályaszám-bővítésnek, további nevezések fogadására is lehetőség nyílt – így az MRSZ a nevezési határidő meghosszabbítása mellett döntött. A pótnevezésre május 16., kedd éjfélig van lehetőség, a Magyar Diáksport Szövetség online nevezési felületén keresztül.

A verseny 1. számú hivatalos tájékoztatója (benne a versenynapokkal, napi programokkal, beléptetéssel és egyéb hasznos információkkal) a következő linken érhető el:
0-Strandröplabda Diákolimpia 2023 – 1. sz. tájékoztató_0502

A verseny hivatalos Facebook oldala (ide lesznek feltöltve a versenyen készült fotók, videók, stb.):
https://www.facebook.com/events/374856188159268/?active_tab=discussion

Várunk mindenkit szeretettel!