Magyar házidöntő a cseh Beachligában!

Remekeltek a múlt hétvégén strandröplabdázóink Csehországban, két hete pedig remek versenyt hozott a Beach Balls Kupa 1. fordulója. Ezen a hétvégén sem maradunk strandröplabda verseny nélkül, hiszen ezúttal a Szabadkikötő-Friends Cupot rendezik meg.

 

Remekül szerepeltek az SRSE strandröplabdázói a hétvégi cseh Beachligában. A színeinket ezúttal a Tari Bence, Veress Ákos és az Udvarhelyi Márton, Bogáncs Bálint kettős képviselte, akik meg sem álltak a döntőig, s végül egymás között döntötték el az aranyérem sorsát. A győzelmet előbbiek szerezték meg, akik egy héttel korábban a budapesti Beach Balls Kupa első fordulójában is diadalmaskodni tudtak.

Az akkori B-kategóriás versenyen Frányó Csanádot (SRSE) és Papp Mátyást (Ball SC) győzték le a fináléban, míg a bronzérmet Horváth Máté (Ball SC) és Tompa Dávid (Gödöllő) nyakába akasztották, akik Gombis Mátét (Ball SC) és Szalai Viktort (SRSE) győzték le a harmadik helyért.

A nőknél ugyanakkor kétnapos A-kategóriás tornára került sor, s azon a Vasvári-testvérek, Eszter és Zsófi (Vasas) diadalmaskodtak, a döntőben Honti-Majoros Chiarát és Szabó Dorkát (Strandsport SE) legyőzve, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Juraszik Patrícia és Villám Csenge (Gödöllő) állhatott fel, akik Szabó Adriennt (Penta-KSE) és Windisch Kingát (Gödöllő) győzték le a bronzmeccsen.

Szombaton újabb A-kategóriás versenyre kerül majd sor a Soroksári úti Beach Balls Arénában, mégpedig ezúttal a Szabadkikötő-Friends Cupot rendezik meg. A férfiaknál 14 a nőknél 18 páros nevezett, s utóbbiaknál ott lesz az indulók között mindhárom múlt heti dobogós is.