Csehországban és Budapesten versenyeztek férfi strandröplabdázóink

Az előző héten Csehországban, a múlt hétvégén Budapesten versenyeztek a férfi strandröplabdázók.

 

Az SRSE versenyzői a cseh felnőtt bajnokság 2. fordulóján indultak el, ahol 11 nem cseh páros is indult, többek között U21-es vb 4. helyezettje, felnőtt vb-n induló és World Tour-okon résztvevő versenyzők. Petik Csanád és Jamil Ghazal, valamint Udvarhelyi Márton és Polgár Levente az A-ligába került besorolásra, ahol előbbiek az 5., utóbbiak pedig a 9. helyen végeztek a rangos mezőnyben.

Sándor Bence és Bogáncs Bálint a B-ligában csillogtatták meg tehetségüket és az előkelő 4. helyen zártak, amivel remélhetőleg ők is kivívhatják a december 10-i következő fordulóra a feljutást.

Három magyar páros is nevezett a benesovi, Beach Service Tour, 1. ligás tornára is, ahol remekeltek a mieink: a döntőt Papp Mátyás és Frányó Csanád vívta Veress Ákos és Niemeier Lukas ellen. A verseny végül előbbiek győzelmével ért véget, míg Tari Bence és Borbély Boldizsár a hetedik helyen zárt.

Utóbbi hat versenyző volt a főszereplő a múlt szombati B-kategóriás tornán is a MESE Strandröplabda Centrumban, ám ezúttal a döntőben Tari és Borbély győzött Frányó és Papp ellen, míg Veress és Niemeier nyakába került a bronzérem.

B-kategóriás strandröplabda-versenyt legközelebb december 10-én rendeznek majd a nemrégiben megnyílt Beach Balls Arénában, a Soroksári úton.