Jótékonysági licit: újabb felajánlások érkeztek Zolika javára

Korábban írtunk már az ötéves, koraszülött, spasticus agyi bénulásban szenvedő kisfiúról, Zolikáról, akinek segítésére összefogott a Tatabányai RSE és a Vasas Óbuda, s a két csapat Magyar Kupa-mérkőzése is ezt a jótékonysági célt fogja szolgálni, a bajnok, kupagyőztes és BL-főtáblás csapat pedig egy dedikált labdást is árverésre kínált a jó ügy érdeklében.

 

Azóta újabb felajánlások érkeztek:

A százharmincszoros válogatott feladó Király-Tálas Zsuzsanna a tavalyi idényben viselt mezét ajánlotta fel, amelyben bajnoki címet Magyar Kupát és Közép-európai Ligát nyert. A többek között Európa Liga-győztes és ezüstérmes, négy Európa-bajnokságon részt vevő, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes feladó jelenleg az extraligás MÁV Előre csapatának másodedzője és nemsokára megszületik első gyermeke. mezére a licit cikkünk megjelenésének pillanatában 80 ezer forintnál tart.

Halász Tibor játékvezető a tavalyi tokiói olimpián aranyérmet szerző francia válogatott egyik meghatározó játékosának, Benjamin Toniuttinak a mezét ajánlotta fel, aki az olimpiai arany mellett 2015-ben Európa-bajnok is lett, kétszeres világliga-győztes és 2021-ben Bajnokok Ligája-győztes is volt. A továbbiakban a 33 esztendős játékos mezére is lehet licitálni a TRSE facebook-oldalán, és természetesen ennek bevételét is segítésére fordítja az egyesület.

A Bundesligában szereplő Vfb Suhl Lotto Thüringen edzője, Hollósy László, ajánlotta fel a csapat mezét, melyet úgy kaphat meg jövőbeni tulajdonosa, hogy a neve is rákerül! Hollósy László Magyar Kupa győztes, Magyar Bajnok, aki Finnországban, Cipruson is dolgozott már, és a magyar felnőtt válogatott szövetségi kapitánya is volt. FIVB level 3 edző, valamint elvégezte az Egyesült Államok röplabda edzői kurzusát is. Már két éve német első osztályban dolgozik.

A Vasas labdájával együtt erre a négy tárgyra lehet licitálni november 27-én déli 12 óráig az alábbi linkre kattintva, a hozzászólásban:
https://www.facebook.com/tatabanyairoplabdase/posts/pfbid0mfqqAq56nktZseDeReVyUfbaw2cT2fQSNyXWcrE5Dfr8zL2k1mbarHyLUSSw3fDYl

illetve már emailben is a trsezolika@gmail.com email címen

Kérünk mindenkit, hogy az összeg mellé írják oda, hogy mire licitálnak, azaz „labda”, „Zsuzsi mez”, „Bundesliga mez” illetve Toniutti mez.

Zolika történetét az alábbi linken olvashatják:
https://trse.eu/hirek/segitsunk-egyutt-zolikanak/