Szoros csatában győzte le az SZBRA a Kaposvárt

A Szent Benedek Röplabda Akadémia és a Kaposvári NRC összecsapásával kezdődött a női Extraliga 4. fordulója. A két csapat hatalmas csatát vívott egymással, hiszen az első három szett is minimális különbséggel, két ponttal dőlt el. A hazaiak végül a negyedik játszmában tudták lezárni a mérkőzést, s tartják a 3. helyet a tabellán.

 

Női Extraliga:
Szent Benedek RA – Kaposvári NRC (23, –23, 23, 18)
Balatonfüred, 250 néző. V: Bátkai-Katona, Szarka.
SZBRA: Grbac 1, Koleva 21, Nacsa-Pekárik 7, Sztijepics 11, Jankovics 14, Vacsi 7. Csere: Balogh E., Fáth (liberók), Herbin-Baker 4, Bosnyakova 13, Szerényi. Vezetőedző: Dejan Desnica.
KNRC: Godó 1, Gyimes 10, Renko 2, Szedmák 21, Bodovics 7, Ubavics 23. Csere: Hegyi, Rády (liberók), Radnai Lili 4, Narancsics. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
Edzői értékelés
Dejan Desnica:
– Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, a remek erőkből álló Kaposvár ellen. Nagyon nagyot küzdöttek a lányok és nagyon komoly támogatást kaptunk a szurkolóinktól. Ez az plusz energia volt, ami a harmadik szettben nagyon sokat segített. Minden játékosom kész volt arra, hogy pályára lépjen és nagyon motiváltak voltak. Ez az ami meghozta nekünk ezt a nagyon fontos sikert.
Vincent Lacombe: – Gratulálunk a Fürednek! Megvoltak a lehetőségeink a meccsen, amiket nem mindig tudtunk kihasználni, nagyobb stabilitásra van szükség a játékunkban. Ezeken a hiányosságokon próbálunk javítani, decemberben találkozunk velünk legközelebb a kupában, ahol remélhetőleg a hibák nélkül fogunk tudni játszani.

 

HETI PROGRAM:
November 12., szombat
18:00 Swietelsky-Békéscsaba – MTK Budapest (női Extraliga)
18:00 Fatum-Nyíregyháza – Vasas Óbuda (női Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:30 MÁV Előre-Foxconn – Pénzügyőr (férfi Extraliga)
19:00 UTE – MÁV Előre-ST.Solar (női Extraliga); Tv: Hunvolley Tv

November 13., vasárnap
15:00 Gamma Party.CO – MEAFC-Miskolc (férfi NB I)
16:00 Dág KSE – Szolnoki RK (férfi NB I)
17:00 Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kecskeméti RC – MAFC-BME (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
18:00 Kistext JP Auto Mercedes – Debreceni EAC (férfi Extraliga)