Már nagyon várja a szezonrajtot Bodnár Dorottya

Megkezdődött már a szezon a Swietelsky-Békéscsaba számára, a csapat ugyanis két MEVZA-kupa mérkőzést is lejátszott már a héten. A két győztes mérkőzést és a felkészülést Bodnár Dorottya értékelte röviden honlapunknak valamint beszélt a várakozásairól is. 

Két MEVZA-mérkőzést játszottatok, mindkettőt 3:0-ra nyertétek. Hogy értékeled a két mérkőzést?
Nagyon örülök neki, hogy hazai közönség előtt tudtuk bemutatkozni és győzelmet aratni. Úgy gondolom, hogy két jó mérkőzést játszottunk két különböző felállásban, ami azt mutatta, hogy mindenkire lehet számítani. Vannak még csiszolnivalóink, ami normális, de jó úton vagyunk.

Lassan elrajtol az Extraliga 2022/23-as kiírása. Hogy sikerült a felkészülés, minden tervezett munkát sikerül elvégeznetek?
Sikerült egy jó alapot leraknunk a nyáron, fizikálisan és mentálisan is jó állapotban van a csapat. A felkészülési mérkőzések is meg mutatták hogy szépen haladunk a célunk felé.

Hogy látod, sikerült az új játékosok beilleszkedése?
Nagyon jó az összhang a csapaton belül, gyorsan megtaláltuk az új játékosokkal a közös ”nevezőt”.

Gyermeked születése óta most először csináltad végig az előszezont a csapattal. Hogy érezted magad a felkészülés során?
Igen, azóta most voltam először végig a csapattal az egész felkészülésen. Jól éreztem magam, jó volt a újra a lányokkal lenni az elejétől a végéig. Voltak és vannak is nehezebb napok, de összességében élvezem minden pillanatát.

A Kaposvár ellen, hazai pályán kezditek az Extraligát. Mire számítasz a mérkőzésen?
Egy jó mérkőzésre számítok, náluk is történtek változások, ahogy nálunk is, a cél nem változott, természetesen győzni szeretnénk. Várom már az összecsapást.