Heti program: rajt és tévés meccs a férfi Extraligában

Pénteken elrajtol a felnőtt bajnokság 2022–2023-as idénye – egyelőre még csak a férfiaké. Az Extraligában és az NB I-ben is teljes fordulót rendeznek, de a Magyar Kupában már két női csapat is selejtezőt játszik. Vasárnap pedig az M4 Sport+ az egyik találkozót is közvetíteni fogja, míg szombaton a Hunvolley közvetít majd.

 

A pénteki nyitányon a legutóbbi bajnokság ezüstérmese a Fino fogadja majd a Kistextet, s ekkor kezdődik a Magyar Kupa is, mégpedig két női NB I-es csapat, az Eötvös DSE és a Jászberény összecsapásával.

Szombaton két-két meccset rendeznek: a legutóbbi idény bronzmeccsének visszavágóját játssza a MAFC és a Vegyész (ezt a mérkőzést a Hunvolley Tv is a műsorára tűzte), s ekkor debütál Debrecenben az újonc MÁV Előre is az Extraligában, míg az NB I-ben az újonc TFSE a Szolnokot, a Szeged pedig a Gammát fogadja.

Vasárnap aztán egy-egy találkozóra kerül sor: az Extraligában a Kecskemét és a címvédő Pénzügyőr összecsapását az M4 Sport+ (Duna World) közvetíti, míg az NB I-ben a Dág a magasabb osztálytól búcsúzó dunaújvárosiakat látja vendégül, mégpedig Dorogon.

 

HETI PROGRAM:
Szeptember 30., péntek
18:00 Fino Kaposvár – Kistext (férfi Extraliga)
19:00 DSZC-Eötvös DSE – Jászberény VT (női Magyar Kupa-selejtező, 1. mérkőzés)

Október 1., szombat
17:00 DEAC – MÁV Előre-Foxconn (férfi Extraliga)
17:00 Vidux-Szegedi RSE – Gamma Paty.CO (férfi NB I)
19:00 MAFC-BME – GreenPlan-VRCK (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
19:00 TFSE – Szolnoki RK (férfi NB I)

Október 2., vasárnap
16:00 Dág KSE – Dunaújvárosi KSE (férfi NB I)
17:00 Kecskeméti RC – Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: M4 Sport+