Hajós Artúr és Stréli Bence ismét a negyeddöntőben

A varsói World Tour Futures strandröplabda-tornán is remekül szerepelt Hajós Artúr és Stréli Bence, akik ezúttal is a negyeddöntőig jutottak. A görögországi U18-as Eb-n a lányok a 17., a fiúk a 25. helyen végeztek.

 

Hajós Artúr és Stréli Bence a második helyen végzett csoportjában, s a nyolc közé kerülésért egy kínai páros ellen aratott 2:0-ás győzelem után szombat este egy lengyel párossal (Korycki Mochal, Kadziola Michal) mérkőztek meg a legjobb négy közé kerülésért. Egy nagyon szoros három szettes csata alakult ki, az első szettet Korycki és Kadziola nyerte 22:20-re, a másodikat a magyar fiúk húzták be 18:21-re. Az utolsó szettben most a lengyeleknek jött ki jobban a lépés 15:13-ra nyertek.

A görögországi Lutrakiban zajló U18-as Eb-n a fiúk a 25. helyen zárták a tornát, miután Tari Bence és Veress Ákos legyőzte (21:13, 21:11) a román Biltiu/Onofrei párost. A lányoknál Honti Majoros Chiara és Kun Stefánia, miután elvesztették a 16 közé kerülésért lejátszott mérkőzést a norvég Tennoy/Mol kettős ellen, a 17.helyért küzdöttek a román Miu Ioana Andreea és Keresztesi Alexandra Maria ellen, akiket simán legyőztek (21:9, 21:14).