Csütörtökön rajtol az U18-as strandröplabda Eb

Hétfőn megérkezett a magyar delegáció az U18-as EB-re, melynek helyszíne Görögország Loutraki városa. A lányoknál Kun Stefánia és Honti-Majoros Chiara, a fiúknál pedig Veress Ákos és Tari Bence képviseli hazánkat. A játékosok már két edzésen túl is vannak és a holnap kezdetét veszi a megmérettetés.

 

A lányok a ‘G’ csoportban kezdik meg versenyzést. Első ellenfelük 10:30-kor a svéd Madestram Sanna/Saxne Emilia, második ellenfelük egy horvát páros lesz Perkovic Lucija és Markovic Mara Eva személyében. A harmadik egyben utolsó csoport mérkőzésükre a spanyol Carro Márquez de Acuna Marta és Serrano Ferro Adria páros ellen a pénteki napon kerül sor.

A fiúk szintén a holnapi napon kezdik meg a szereplést az ‘E’ csoportban. Elsőként egy belga párossal, Humblet Alexy és Hendriky Daan, fognak megmérkőzni 14:30-kor. A második csoport mérkőzésük a lengyel Beta Szymon és Besarab Artem duó ellen lesz szintén a holnap délután folyamán. Az utolsó csoport mérkőzést a lányokhoz hasonlóan a pénteki napon fogják játszani, ellenfelük pedig egy portugál páros lesz, Teixeira Tomas és Mendes Francisco személyében.