Elindult a Rise Up strandröplabda-versenysorozat

Szombaton rendezték meg a Sunrise Beachen az első Rise Up strandröplabda-versenyt. A tornán összesen 14 páros indult, s a férfiaknál a Molnár, Szabó, a nőknél pedig a Szokol, Vercseg páros szerezte meg az első helyet.

A férfiaknál hat páros nevezett, s ezért úgy került lebonyolításra a program, hogy mindenki játszott mindenki ellen. A körmérkőzéseket követően pedig a Molnár, Szabó duónak volt a legjobb mérlege.

A lányoknál nyolc páros indult, így a mezőnyt két négyes csoportra osztották, ahol a körmérkőzések után az első kettő jutott az elődöntőbe. Itt aztán a csoportgyőztesek a másik négyes második helyezettjével vívták az elődöntőt, s a párharcok győztesei kerültek a fináléba. Itt a döntőben végül a Szokol, Vercseg páros diadalmaskodott, azaz ők az első Rise Up-torna női győztesei.

Azért első, mert a főszervező, Bartók Tamás egy versenysorozatot akar csinálni a tornából, amelynek másodi állomása már a következő hétvégén, egészen pontosan október 29-én, szombaton kerül megrendezésre, ugyancsak a Sunrise Beachen (1138 Budapest, Süllő utca 8.), ahol ekkor majd a vegyes párosban mérhetik össze erejüket a versenyzők.

AZ I. RISE UP-TORNA VÉGEREDMÉNYE:
Férfiak
1. Molnár, Szabó
2. Füstös, Keresztes
3. Dorogi, Gazdag

Nők
1. Szokol, Vercseg
2. Katona, Sákovics
3. Győri, Kovács D.

A következő Rise Up-torna facebook-eseménye itt!