Jászberény: célkitűzés teljesítve, némi hiányérzettel

A bajnokságban és a kupában is a negyedik helyen zárta az évet a Jászberényi RK női együttese. A lányok titkon számítottak arra, hogy legalább az egyik sorozatot éremmel fejezik be, de összességében volt jó néhány emlékezetes mérkőzésük és szép pillanatuk. A csapat válogatott centerét, Pintér Andreát kérdeztük.
Úgy gondolom, a szezonunk elég kusza volt ebben az évben, de a kitűzött célt, a negyedik helyezést ismét elértük. Voltak nehezebb pillanataink is menet közben, de a nehézségek ellenére megpróbáltuk mindig a legjobbat kihozni a mérkőzésekből. Kicsit azért csalódott vagyok, mert a kezünkben lehetett volna két bronzérem is, mind a kupában és bajnokságban. A békéscsabai meccseken szerintem tisztesen helytálltunk, és sikerült szettet is rabolni tőlük, ezekre a meccsekre szívesen emlékszem vissza.
Mit gondolsz a folytatásról?
A jövőre nézve még ne tudom, hogyan tovább, merre tovább – nem döntöttem még el. Az idei nyarat a családommal, a barátaimmal fogom tölteni. Mellette konditerembe járok majd és futni fogok, és néha-néha strandröplabdázni is.
Ezek szerint az idén nem láthatunk a válogatottban.
Valóban így van, a nyáron nem leszek a válogatott csapattal. Nehéz döntés volt, de a jelenlegi helyzetben így láttam helyesnek. Nagyon fogok a Lányoknak szurkolni,és természetesen követem majd az eredményeket, az eseményeket.