Jóból is, rosszból is jutott az idén Gödöllőn

A nyolcadik helyet szerezte meg a Penta Gödöllő csapata a női NB I-ben. A Pest megyei klub legutóbb 2000-ben végzett ebben a pozícióban, azóta ennél csak jobb helyezéseket könyvelhetett el. Az együttes játékosát, Radomszki Boglárkát kérdeztük az elmúlt hónapokról.
Jól kezdtétek a szezont, a végén mégis csak a nyolcadik helyezést értétek el.
Szerintem a csapatunk  jó volt, jó hangulatban teltek az edzések, az edzések után és az utazások alatt is megvolt az összhang a csapat tagjai között. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kezdtük az évet, hoztuk a várt mérkőzéseket, és nagyon jó meccseket tudtunk játszani erősebb csapatok ellen is.
Mi történt a folytatásban?
Sajnos az év vége felé egy komolyabb hullámvölgybe kerültünk, amiből nem tudtunk kijönni. Az elért helyezésben nagy szerepet játszott a sok sérülés is. Végül a helyosztón a Kaposvár két mérkőzésen jobbnak bizonyult nálunk, így a nyolcadik helyen zártunk.
Melyek voltak a legemlékezetesebb mérkőzéseitek?
Két novemberi, hazai bajnoki összecsapást említenék meg: a Nyíregyháza és az Újpest ellen is szoros, izgalmas mérkőzést játszottunk. A szabolcsiak ellen 3-1-re kaptunk ki, az UTE ellen viszont a pontszerzés is összejött, itt 3:2 arányban nyertek a vendégek.
Hogyan tovább?
Még nincs vége az évnek, hiszen ránk vár az ifjúsági és a junior döntő, és szeretnénk jól szerepelni.