Már kaphatók a belépők az Európa Liga négyes döntőjére!

Szombaton és vasárnap a budapesti Tüskecsarnokban rendezik a férfi Ezüst Európa Liga négyes döntőjét, amelyen házigazdaként a magyar válogatott is részt vesz. Az eseményre már fogynak a jegyek, aki biztosan ott akar lenni a találkozókon, hogy szurkolhasson Koch Róbert csapatának, az elővételben is megveheti a belépőket.

 

A múlt hétvégén eldőlt, hogy mely csapatok lesznek majd ott a négyes döntőben. A visszalépések miatt az eleve adott volt, hogy az A-csoportból Finnország és Magyarország is az elődöntőbe kerül, csak az volt kérdés, hogy milyen sorrendben. Mivel a finnek mindkét találkozót megnyerték, ezért ők lettek a csoportelsők, míg a mieink a második helyen végeztek és a B-csoport élén záró Romániával játszhatják majd az elődöntőt, míg a finnek Észak-Macedóniával csapnak össze a vasárnapi döntőbe kerülésért.

Szombaton ez utóbbi meccset játsszák majd korábban, 16 órától, míg a magyar válogatott mérkőzését a tervek szerint 19 órakor kezdik. Vasárnap ugyancsak 16 órakor kezdődik az első találkozó, a bronzmeccs az első napi két vesztes között, míg az aranyéremért 19 órától csapnak majd össze a csapatok.

A mieink mérkőzéseit az m4sport.hu honlapon lehet majd követni élőben, aki azonban a helyszínen szeretné buzdítani a magyar fiúkat, azok a helyszínen is vásárolhatnak, illetve az interneten is rendelhetnek jegyeket az alábbi linken:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/cev-volleyball-european-silver-league-budapest-tueskecsarnok-583067/event.html

Az eseményre napijegyek kaphatók, azaz mindkét nap mindkét találkozó megtekinthető a belépőkkel. A felnőtt napijegy 2000 forintba, a diák és nyugdíjas belépők 1200 forintba kerülnek.

 

A férfi Ezüst Európa-liga-mérkőzései:
Június 18. szombat, 16:00 Finnország–Észak-Macedónia (elődöntő)
Június 18. szombat, 19:00 Magyarország–Románia (elődöntő); Tv: m4sport.hu
Június 19. vasárnap, 16:00 Bronzmérkőzés; Tv: m4sport.hu
Június 19. vasárnap, 19:00 Döntő; Tv: m4sport.hu