Örül a bronznak a nyíregyházi pontkirálynő

Nagy részt vállalt a Fatum Nyíregyháza bajnoki és Magyar Kupa-bronzérmének megszerzéséből a csapat egyik venezuelai idegenlégiósa, Nelmaira Valdez, aki szinte minden mérkőzésen ponterős játékkal segítette klubját. A 186 centis, feladó-átló és nyitásfogadó-ütő poszton is bevethető röplabdázó honlapunknak elmondta: nagyon örül annak, hogy a tavalyi eredményhez képest jó néhány helyezést sikerült előrébb lépni a rangsorban.

Nem az első éved volt ez már a nyíregyházi csapat tagjaként. Hogy élted meg ezt a szezont?
Ebben a szezonban nehéz utat jártunk be, és végül teljesítettük a célkitűzésünket. Előbb a kupában állhattunk fel a dobogó harmadik fokára, majd a bajnokságban is odaértünk a harmadik helyre. Voltak nehezebb időszakaink, de sokat dolgoztunk azért, hogy odaérjünk a legjobbak közé.
Melyik mérkőzés volt számodra a legemlékezetesebb?
A legfrissebb élmény a legemlékezetesebb: a Jászberény elleni párharcot úgy nyertük meg, hogy az első mérkőzést hazai pályán vesztettük el. Innen sikerült fordítanunk folyamatosan javuló teljesítménnyel, és amikor szoros volt az eredmény, nagyon odafigyeltünk, hogy mi kerekedjünk felül. Fontos volt, hogy érmet szerezzünk.
Mit gondolsz a folytatásról?
Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is hasonló célokat fogalmaz meg a vezetés, mint erre az évre, és bízom benne, hogy sikerül még előrébb lépni majd.