Mikuláss Koch Marcell klubot vált

Németországban, a TSV Unterhaching München együttesénél folytatja pályafutását a fiatal magyar feladó, aki tagja az Ezüst Európa-ligára és az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatottnak is.

Mikuláss Koch Marcell az UVC Holding Graz csapatából igazolt a Bundesliga kilencedik helyén álló müncheni együtteshez. A teremben és strandon egyaránt tehetséges 19 esztendős feladó az osztrák bajnokság után magasabb szinten, Németországban bizonyíthat.

A német klub honlapjának így nyilatkozott a klubváltással kapcsolatban: “A német bajnokság színvonalas, jól szervezett versenysorozat, és nagyszerű lehetőség a fiatal játékosoknak, hogy fejlődhessenek. Büszke vagyok arra, hogy a TSV Haching München-nél tehetem meg a nemzetközi karrierem első lépéseit. Az pedig külön öröm, hogy egy tapasztalt vezetőedzővel  dolgozhatok. 22 évvel ezelőtt édesapám is Németországban kezdte nemzetközi karrierjét, ezért én is így szerettem volna tenni.

A TSV vezetőedzője, a magyar férfi válogatott korábbi szakvezetője, Bogdan Tanase így nyilatkozott az új igazolásról: “Marcell egy fiatal, tehetséges és szorgalmas játékos, aki minden bizonnyal sokra viszi majd. Örülünk, hogy a TSV Haching Münchent választotta.

Forrás és fotó: TSV Unterhaching