Törökországba igazol Nikola Radosová

A Nilüfer Belediyespor együttesénél folytatja pályafutását a Fatum Nyíregyháza szlovák szélső ütője, aki két év után vált klubot.

Nikola Radosová 2020 júniusában érkezett Nyíregyházára a Dresdner SC 1898 együttesétől, és rögtön első szezonjában magyar bajnok és kupagyőztes lett a Fatum Nyíregyházával, és őt választották a Magyar Kupa döntő legértékesebb játékosának. A 2021-es teljesítményének köszönhetően kiérdemelte, hogy ő lett az év legjobb külföldi röplabdázója Magyarországon. A 2021-22-es szezon nem úgy sikerült a Fatumnak, ahogy azt szerették volna, ám Radosová ebben az időszakban is termelte a pontokat, és az Extraliga alapszakaszának második legjobb pontszerzője volt.

Új együttese a Nilüfer Belediyespor tizenkettedik helyen végzett a török bajnokság 2021-22-es kiírásában, épp ezért komoly erősítésbe kezdtek. A szlovák szélső ütő mellett egy igazi nagyágyút is leigazoltak: a következő szezontól a Lengyelországgal világbajnok belga vezetőedző, Vital Heynen irányítja a szakmai munkát a klubnál.