Hazai pályán búcsúzik a Bajnokok Ligájától a Fatum-Nyíregyháza

A nyíregyháziak a csoportkör utolsó fordulójában a szerb Ub csapatát fogadják, és nem lehet más céljuk, mint hogy szépen – lehetőleg győzelemmel – búcsúzzanak a sorozattól.

Papíron a leginkább nyerhető meccsel zárja a BL csoportkörét a Fatum-Nyíregyháza, de ez nem azt jelenti, hogy a magyar bajnok egyértelmű esélyes a szerb aranyérmessel szemben – az Ub is erős csapat, de nincs a másik két rivális, az olasz Conegliano és a lengyel Police szintjén.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a szerbek oda-vissza kikaptak mindkét gárdáról (csupán egy játszmát tudtak nyerni ellenük), a Nyíregyházát viszont decemberben 3:0-ra legyőzték – igaz, mindhárom szett szorosan alakult, Németh Szabolcs együttese 21, 20, illetve 23 pontig jutott Szerbiában – ha kedden egy kicsivel több szerencséje lesz az Extraliga címvédőjének, meglesz az első szettgyőzelem, sőt, akár a mérkőzést is megnyerheti a Fatum.

A Fatum-Nyíregyháza – ZOK Ub női Bajnokok Ligája-mérkőzés 18 órakor kezdődik, a találkozót a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

 

MVM Magyar Kupa
NŐK 03.12. (szombat) 16.00 Swietelsky-Békéscsaba – Fatum-Nyíregyháza BRONZMECCS
19.00 Vasas Óbuda – Szent Benedek RA DÖNTŐ
FÉRFIAK 03.13. (vasárnap) 15.30 Fino Kaposvár – Kecskeméti RC BRONZMECCS
18.30 Épkar PSE – Vegyész RC Kazincbarcika DÖNTŐ
Jegyek kaphatók március 1-től online az Érd Aréna oldalán, vagy a meccsek napján a helyszínen.