Sándor Reni jól érzi magát Stuttgartban

A héten jelentette be az idei Német Kupagyőztes MTV Stuttgart, hogy újabb egy évvel meghosszabbítják Sándor Renáta szerződését. Ez azt jelenti, hogy az Európa Liga-győztes és Eb-résztvevő magyar válogatott ütő, sorozatban a negyedik idényé tölti majd a klubnál.
„Jól érem magam Stuttgartban – mondta el ezzel kapcsolatban honlapunknak a játékos –, ráadásul a barátom is itt dolgozik. Mivel szeretek itt lenni, meg már ismerek mindent és mindenkit a csapat körül, így nem éreztem késztetést arra, hogy váltsak.”

A 26 éves játékos 2014-ben szerződött az osztrák Schwechattól a német klubhoz, amellyel az első évében a kupagyőzelem és a bajnoki ezüst mellett a bundesliga pontkirálya lett, a második idény elején, egy Bajnokok Ligája meccsen azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, amely miatt az egész évet ki kellett hagynia. A most zajló idény elején tért vissza, mindjárt egy szuperkupa-győzelemmel, majd ismét az ő pontjával nyerte meg csapata a Német Kupa döntőjét. A bajnokságban jelenleg az elődöntőnél járnak.

„Most az elsődleges célom, hogy bejussunk az idei döntőbe. Utána pedig szeretném úgy megerősíteni a sérült lábamat, amilyen régen volt. Aztán persze jöhetnek az aranyak, de az még nagyon messze van. Én azonban maximalista vagyok…”