Heti program: két rangadó az M4-en, eldől a kupadöntő párosítása

Ezen a héten is 16 olyan mérkőzést rendeznek, amelyen élvonalbeli csapataink érdekeltek lesznek. Ebben lesz nemzetközi és Magyar Kupa-mérkőzés, és teljes fordulót rendeznek a férfi és női Extraligában, illetve az NB I-ben. Ráadásul amellett, hogy a tervek szerint öt meccset közvetít majd a Hunvolley Tv, a női és a férfi bajnokság rangadóját az M4 Sport tűzte műsorra.

 

A program ezúttal szerdán a Vasas Óbuda Közép-európai Liga mérkőzésével kezdődik: a piros-kékek ahhoz a szlovén Branik Mariborhoz látogatnak, amelynek égető szüksége van minden pontra a négyes döntőbe való kerüléshez. Csütörtökön kerül sorra a női Extraliga rangadójára, amelyen az éllovas Swietelsky-Békéscsaba fogadja a címvédő Fatum-Nyíregyházát és ez az egyik találkozó, amelyet az M4 Sport televízió is a műsorára tűzött. Nem mellesleg ez a két csapat játssza majd az MVM női Magyar Kupa bronzmérkőzését.

Pénteken a kupadöntős Szent Benedek látogat Újpestre és aznap az is eldől, hogy a címvédő Pénzügyőr vagy a Kecskemét jut-e az MVM férfi Magyar Kupa döntőjébe. Az első meccset idegenben nyerte 3:0-ra a Pénzügyőr, de ugyanígy tett a másik ágon a Fino Kaposvár is, amely aztán hazai pályán viszont kikapott a Vegyész RC Kazincbarcikától.

A két találkozót a Hunvolley Tv közvetíti majd, csakúgy, mint szombaton a Vasas Óbuda és az MTK Budapest összecsapását. Ezen a napon még egy női Extraligás meccsre kerül sor, mégpedig a Diósgyőr és a 1. MCM-Diamant Kaposvár között. Emellett három női és két férfi NB I-es mérkőzést is rendeznek, amelyek közül kiemelkedik a második helyen álló MÁV Előre-Bericap látogatása a harmadik TFSE otthonában.

Vasárnap a férfi Extraligában lesz teljes forduló, azaz négy mérkőzés, valamint egy NB I-es meccs is. A rangadó a MAFC és a Vegyész RC Kazincbarcika között zajlik majd, s ez az M4 Sport+ (Duna World) televízión lesz látható, de izgalmasnak tűnik a Fino Kaposvár látogatása a Kistext otthonában is. Az éllovas Pénzügyőr Dunaújvárosba, a Debrecen pedig Kecskemétre utazik.

 

HETI PROGRAM:
Február 9., szerda
18:00 Branik Maribor (szlovén) – Vasas Óbuda (női MEVZA-kupa)

Február 10., csütörtök
17:45 Swietelsky-Békéscsaba – Fatum-Nyíregyháza (női Extraliga); Tv: M4 Sport

Február 11., péntek
19:00 UTE – Szent Benedek RA (női Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
20:00 Pénzügyőr – Kecskeméti RC (MVM férfi Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó); Tv: Hunvolley.tv

Február 12., szombat
15:00 DSZC-Eötvös DSE – Gödöllői RC (női NB I)
17:00 Vasas Óbuda – MTK Budapest (női Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
17:00 Jászberény VT – CoreComm-VESC (női NB I)
18:00 Diósgyőri VTK – 1. MCM-Diamant Kaposvár (női Extraliga)
18:00 Vidux-Szegedi RSE – Rákosmente PARTY.CO (férfi NB I)
18:30 MEAFC-Miskolc – MÁV Előre-Foxconn (férfi NB I)
19:00 TFSE – MÁV Előre-Bericap (női NB I)

Február 13., vasárnap
16:30 MAFC BME – Vegyész RC Kazincbarcika (férfi Extraliga); Tv: M4 Sport+
17:00 Dág KSE – Szolnoki RK (NB I)
17:30 Dunaújvárosi KSE – Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
18:00 Kecskeméti RC – Debreceni EAC (férfi Extraliga)
20:00 Kistext – Fino Kaposvár (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley.tv – zárt kapuk mögött