Pénzügyőr-évadzáró: a csapat (pihenni) megy, az edző marad

Megtartotta évadzáróját a Pénzügyőr SE bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes férfi röplabdacsapata. A vacsora természetesen vidám hangulatban telt, ugyanis a fővárosiak eddigi történetük legsikeresebb szezonját fejezték be a napokban.
A fiúk magasan túlszárnyalták szakosztályuk korábbi legjobb eredményeit: előbb a Magyar Kupában, majd a bajnokságban jutottak el a döntőig, és a kupa-ezüst után az NB I-es fináléban már csak egy győzelemre voltak az aranyéremtől, de végül a második helyen fejezték be a küzdelmeket. Sokáig emlékezetes marad az idei döntő, hiszen csak az ötödik meccs ötödik játszmájában dőlt el az első hely sorsa. A nézők szimpátiáját és vastapsát ezúttal a vesztes fél is maximálisan kiérdemelte.

„Nem sokat beszéltünk a röplabdáról – árulta el az évadzáróval kapcsolatban a Pénzügyőr SE vezetőedzője, Weczera Csaba. – Természetesen értékeltük a szezont, beszéltünk a jövő évről is, de utána már a kikapcsolódásé volt a főszerep. Két hét teljes pihenőt kaptak a srácok, addig nem is akarjuk egymást látni, de utána szeretnénk konkrétumokkal jelentkezni. Annyit elmondhatok még, hogy bár kaptam máshonnan is ajánlatokat, a következő szezonban is én leszek a csapat edzője. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni támogatóinknak és szurkolóinknak, hogy egész évben mellettünk álltak és bíztattak minket.”