Vége az OMB alapszakaszának, szerda éjfél az OMK nevezési határideje

Tizenhat versenyt követően befejeződött a lányoknál az Országos Mini Bajnokság alapszakasza. Ez alapján eldőlt, hogy melyik 12 csapat került be a döntőbe. Ugyancsak a mini korosztályt érinti, hogy szerda éjfélkor lejár az Országos Mini Kupa nevezési határideje.
Tizenkilenc Mini korosztályú csapat nevezett a bajnokságra (versenyen kívül további tizenegy indult még a kvalifikációs versenyeken), amelynek az alapszakasza mostanra fejeződött be. Bármelyik csapat akármelyik kvalifikációs versenyre benevezhetett, de csak a legjobb négy eredménye számított bele a ranglistába.

Ezek alapján a Vasas, a Békéscsaba, a Delta, a Gödöllő, a Hercules, a Szeged, a Kecskemét, a Kaposvár, a Dabronc, az UTE, a Szombathely és a Szolnok második csapata vívta ki a fináléban való indulás jogát.

Ugyancsak ezzel a korosztállyal kapcsolatos, hogy szerda éjfélkor lejár az Országos Mini Kupa nevezési határideje. Az a klub, amely szeretne rajta indulni, de még nem küldte el nevezését, annak már csak eddig van ideje ezt pótolni.

Az OMK nevezési lapja