A Versenyiroda megtartotta éves továbbképzését a szövetségi ellenőri keret tagjainak

A továbbképzés előadásain többek között az MRSZ szervezeti átalakulása, a szövetségi ellenőrök feladatai, kötelezettségei és jogköre mellett a gyakorlati munka áttekintése téma kapott nagyobb teret. Az előadók a szükséges elektronikus rendszerhasználatra, az MRSZ által az extraligás és NBI-es csapatoknak biztosított eszközök és a marketing-kötelezettségek bemutatására helyezték a hangsúlyt. A workshop kérdésekkel és megválaszolásukkal zárult, ahol a felmerült témák teljes mértékben a gyakorlati munka magas szintű megvalósítását segítették elő. A kerettagok a továbbképzés végén motiváltan vállalták el a feladatot.

A továbbképzésen az alábbiak vettek részt, akik egyben a szövetségi ellenőri keretet alkotják a 2021-2022. szezonban:

Barnucz Tibor, Hóbor Béla, László Éva, Ludvig Zsolt, Mezőffy Zsolt, valamint a két előadó Mezei Zoltán (Versenyigazgató), Nagy Kornél (Versenyiroda vezető).

A szövetségi ellenőri keret tagjainak ebben a szezonban tervezetten 100-150 mérkőzés ellenőrzését kell végrehajtaniuk. A szezonban nagy hangsúlyt fektetnek a szövetségi ellenőrök a mérkőzésrendezési körülmények, a marketingelőírások, a rendezőséggel kapcsolatos feladatok és az aktuális COVID-szabályok betartatására egy adott mérkőzésen. Munkájukhoz fegyelmezettséget és kitartást kívánunk.

A szezon során a TV-s mérkőzéseken, a Versenyiroda által kijelölt extraligás és NBI-es mérkőzéseken, illetve a sportszervezetek esetleges kérése alapján bármely más mérkőzésen lesz szövetségi ellenőrzés. Ezúton is kérjük a sportszervezeteket, hogy magas szintű mérkőzésrendezéssel segítsék a Szövetségi Ellenőrök munkáját.