Francia sztárcsapat Békéscsabán

A CEV Kupában érdekelt, kiváló játékosokkal felálló Volero Le Cannet együttese ma érkezett Budapestre és a héten Békéscsabán edzőtáborozik, a programban közös edzések és edzőmeccsek is szerepelnek, adta hírül a békéscsabai klub közösségi oldalán.

 

Nem meglepő, hogy a neves francia együttes Békéscsabán edzőtáborozik, hiszen “a kontinens számos élcsapata keresett minket az elmúlt hetek – hónapok során – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke a klub közösségi oldalának – ami jól példázza a BRSE remek nemzetközi megítélését. Több oldalról is hasznosnak tartom a francia klubbal való együttműködést. Egyrészt csapatunk erős ellenféllel dolgozik együtt és mérkőzik meg, akit Lorenzo Micelli személyében neves olasz szakember irányít. Másrészt pedig jól működő kooperáció további jó hírét viszi klubunknak, városunknak és a magyar röplabdázásnak.

A Volero Le Cannet együttese az október eleji francia bajnoki rajtra valamint a CEV Kupa küzdelmeire készül Békéscsabán, ahol a BRSE a lengyel ŁKS Commercecon ŁÓDŹ, míg a Volero Le Cannet a Bajnokok Ligájából kap ellenfelet.

Forrás és fotó: BRSE/Facebook