Meglepetések nélkül – kialakult az elődöntő mezőnye a strandröplabda ob-n

Szombaton a főtábla küzdelmei zajlottak az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság döntőjében, a Lupa Beachen, ahol kialakult az elődöntők párosítása.

 

A nőknél ezúttal nem született meglepetés, hiszen az első négy kiemelt veretlenül menetelt az elődöntőig, ahol vasárnap az első helyen kiemelt Szabó Dorottya és a címvédő Vecsey Fanni, a korábbi négyszeres bajnok Szombathelyi Szandrával és a hat ob-fordulóban is döntőt játszó Villám Lillával találkozik majd, míg a másik ágon az első, tatai forduló győztese, Győri Panni és Szabó Adrienn a legutóbb, Csepelen aranyérmes Vasvári Eszterrel és Vasvári Zsófival méri össze erejét.

A férfiaknál mindössze a második helyen kiemelt Oláh Botondnak és Dóczi Domonkosnak nem sikerült az elődöntőbe jutás a Top 4-ből, de helyükön a legutóbb Csepelen bronzérmes, U20-as Eb-negyedik Mikuláss-Koch Marcell és Szabó Vilmos került be, akik a csepeli győztes Kiss Dániellel és Rása Alexszel meccselnek majd, míg a címvédő Hajós Artúrnak és Stréli Bencének a tatai forduló fináléjában elszenvedett vereségért vághat vissza Soós Izsák és Papp Mátyás.

Vasárnap rendezik majd a fiú U14-es bajnokság döntőjét is, míg hétfőn az U18-as finálét rendezik meg mindkét nem számára.

A mérkőzések személyesen a Lupa Beachen lesznek megtekinthetők, a döntőket az M4 Sport+ televíziós csatorna (Duna World) közvetíti, de az eredmények a hunvolley.info oldalon, illetve az alábbi linken lesznek követhetőek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1HHircm5Moo7hecJE88N5Vdv_0nC-0ngr4rdCqr5R4/edit?fbclid=IwAR29Lpvtukywtbcovutb6Vofo2EDMzg6q0UuHeg_St7RfzE6LCd__BVgU6Y#gid=1922698293

A felnőtt eb-döntő vasárnapi programja
9:00 női elődöntő:
Szabó Dorottya (ÓSSC), Vecsey Fanni (Gödöllői RC)–Szombathelyi Szandra, Villám Lilla (Vasas)
Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi (SRSE)–Győri Panna, Szabó Adrienn (Penta-KSE)
10:00 férfi elődöntő:
Hajós Artúr, Stréli Bence (SRSE)–Papp Mátyás, Soós Iszák (Ball Sport Club)
Kiss Dániel, Rása Alex (Pénzügyőr)–Mikuláss-Koch Marcell (SRSE), Szabó Vilmos (Pénzügyőr)
11:00 női bronzmeccs
12:00 férfi bronzmeccs
14:00 női döntő (Tv: M4 Sport+)
15:00 férfi döntő (Tv: M4 Sport+)