Alma és Carmen az U14-es bajnok a lányoknál

Pénteken az U14-es országos bajnoki címéért küzdöttek a lányok a Lupa Beachen, ahol stílszerűen 14 páros mérte össze az erejét.

 

A lányok U14-es döntőjével kezdődött a strandröplabda ob programja a Lupa Beachen. A győzelmet az első helyen kiemelt Honti-Majoros Carmen (Strandsport SE) és Matkovits Alma (Beach Sport) szerezte meg, akik a döntőben azt az Ajtony Szofit és Dibusz Viktóriát győzték le (Vasas), akikkel már a csoportdöntőben is megütköztek, s akkor 2–1-re, a fináléban már 2–0-ra nyertek ellenük.

A bronzérem a Zsombók ikreknek, Annának és Eszternek (ÉDRA) jutott, akik a Strandsport SE két szegedi játékosát, Bécsi Rékát és Mészáros Nórát győzték le döntő szettben.

Szombat reggeltől aztán már a felnőttekre koncentrálódik a figyelem, hiszen 9 órakor kezdődnek a főtábla küzdelmei, a nőknél az első helyen kiemelt és címvédő Vecsey Fanni (Gödöllői RC), illetve Szabó Dorka (ÓSSC) előbbi klubtársával, Szabó Annával és a kispesti Réthelyi Orsolyával meccselnek a 2-es pályán. A férfiaknál ugyanekkor az ugyancsak címvédő és első helyen kiemelt, de a csepeli ob-fordulót sérülés miatt kihagyó Stréli Bence, illetve Hajós Artúr (SRSE) klubtársukkal, Krekk Zoltánnal és a hajdúnánási Mészáros Zoltánnal mérik össze erejüket.

A mérkőzések személyesen a Lupa Beachen lesznek megtekinthetők, de az eredmények a hunvolley.info oldalon, illetve az alábbi linken lesznek követhetőek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1HHircm5Moo7hecJE88N5Vdv_0nC-0ngr4rdCqr5R4/edit?fbclid=IwAR29Lpvtukywtbcovutb6Vofo2EDMzg6q0UuHeg_St7RfzE6LCd__BVgU6Y#gid=1922698293