Elkészült a csepeli strandröplabda ob-forduló programja!

A hétvégén rendezik meg az MKB-Pannónia Strandröplabda Országos Bajnokság harmadik fordulóját Csepelen, amelyen az U22-es és az U16-os korosztály is összeméri erejét a bajnoki címért. Az MRSZ-ben elkészítették a négynapos verseny sorsolását és lebonyolítási tervét.

 

Csütörtökön a fiú és leány U22-es korosztály küzdelmeivel kezdődik a program, amelyet a tervek szerint aznap teljes egészében le is bonyolítanak.

Pénteken reggel az U16-os leányok versenyével folytatódnak a küzdelmek, majd 12:50-kor kezdődnek a felnőtt verseny selejtezői, amelynek végén kiderül, hogy melyik négy-négy páros jut fel a főtáblára.

Szombaton a tervek szerint a legjobb négyig bonyolítják le a küzdelmeket, majd vasárnap lesznek az elődöntők és az éremcsaták, valamint az U16-os fiúk versenye.

A felnőtt verseny esetén, ha szerda 18 óráig történik visszalépés, akkor a kiemeléseket (és a mérkőzések párosításait, ha szükséges) módosítani kell. Ha szerda 18 óra után történik visszalépés, akkor a párosítások változatlanok maradnak, a felszabaduló hely a várólistáról kerül feltöltésre.

Az egymillió forintos összdíjazású felnőtt verseny döntői 14 órakor kezdődnek, amelyeket az M4 Sport+ (Duna World) ezúttal is élőben közvetít!

Közérdekű információ a versenyzők számára, hogy a 9 órakor kezdődő versenyszámoknál minden résztvevő párosnak 8 és 10, a pénteki felnőtt selejtezőben pedig 12 és 14 óra között kell regisztrálnia a helyszínen! Valamennyi páros (felnőtt és utánpótlás, selejtezőben és főtáblán érintett egyaránt) köteles egységes felsőben és alsóban játszani a mérkőzéseit. Az egységes ruházatról a párosok (illetve egyesületük) maguk kötelesek gondoskodni és a regisztráció során ellenőrzésre bemutatni a szövetségi ellenőrnek. A felnőtt elődöntőkre és helyosztókra a szervező biztosít felsőt. Ezeket a mérkőzéseket a játékosok kötelesek a szervező által biztosított felsőben lejátszani.

A Strandröplabda Utánpótlás Magyar Bajnokság mérkőzésein edző működése megengedett. Az edzői működés feltételeit a versenykiírás részletezi. Az edzői működéshez előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tudnak megtenni az egyesületek:

https://forms.gle/www9zWdhtBQDJ19X9