Csoma Krisztián hosszabbított!

A MAFC-BME pontgyárosa a következő szezonban is a fővárosiakat erősíti – adta hírül a klub honlapja.

 

Hat éve erősíti a MAFC-BME együttesét Csoma Krisztián, aki pontok tucatjával és tapasztalatával segíti a műegyetemi csapatot, amely egyre feljebb lépett az előző szezonok során, míg a nemrég zárult szezonban bajnoki bronzérmet szerzett. Csoma Krisztián így értékelt: “Az elmúlt években rengeteg változáson esett át a csapat, pozitív szempontból. Úgy gondolom, egyre feljebb tudtunk lépni színvonalban is, így nem láttam nyomós okát annak, hogy másik csapat után nézzek.”

Elmondása szerint nem volt kérdés a szerződéshosszabbítás: “Örülök, hogy a vezetőség meg volt velem elégedve és szerették volna, hogy maradjak, így sikerült is gyorsan megegyeznünk. Azt érzem, hogy egy sikerre éhes csapatot sikerül majd összehoznunk a következő szezonra is. Az erőviszonyok igazából csak szezon közepén rajzolódnak ki, ezért ideális célokat nagyon nehéz megfogalmazni a bajnokság kezdete előtt, de személy szerint én ismét szeretnék éremért harcolni.”

A maradás másik fő oka az volt, hogy a következő szezonban is Nagy Péter lesz a MAFC edzője, akivel nagyon jó a kapcsolata: “Az edző személye döntő szempont volt a maradásom mellett. Szerintem jól megértjük egymást Pepével, sokat sikerült tanulnom tőle ennyi idő alatt. Ő volt az első, aki odajött hozzám még a bronzcsata előtt, hogy mindenképpen számítana rám jövőre is. Ez akkor nagyon jól esett és igyekszem meghálálni neki a következő szezonban is a bizalmat.”

Forrás és fotó: mafcvolley.com