Így látta a sportsajtó a Magyar Kupa fináléját

A vasárnapi férfi röplabda Magyar Kupa döntőjét és bronzmérkőzését komoly figyelemmel kísérte a magyar sportsajtó. A bronzmérkőzést az m4sport.hu, a döntőt pedig az M4 Sport közvetítette élőben. A közmédia sporthíradója is beszámolt a kupadöntőről, és a Kossuth Rádió Sportvilág című műsora szintén a helyszínről számolt be az eseményekről. A DigiSport helyszíni interjúkkal színesítette az összefoglalóját: a győztes Pénzügyőr vezetőedzője Jókay Zoltán és a mérkőzés MVP-je, Magyar Bálint is a kamerák elé állt.

Nem csak mozgóképes beszámolók születtek a mérkőzésekről: elsők között adtak hírt a Pénzügyőr második kupagyőzelméről a Nemzeti Sport és az Origo munkatársai, majd az Index is megírta a kupadöntő krónikáját.

A mérkőzéseken érdekelt csapatok teljesítményét a megyei és városi lapok is figyelemmel kísérték. A bronzmérkőzésről mind a Bács-Kiskun megyei, mind a Borsod megyei napilap beszámolt, előbbi a Kecskemét, utóbbi a Vegyész RC Kazincbarcika szemszögéből. A Somogy megyei hírportál pedig a döntőről számolt be és kesergett kicsit a Kaposvár vereségén, amiről a Kapos Pont is hírt adott.

Még külföldön is írtak a kupadöntőről: a World of Volley nevű röplabda-hírportál is külön cikket szentelt a Pénzügyőr sikerének.