Nőnapi kampányt indított a Fatum

Úgy vagy szép, ahogy vagy címmel indított nőnapi kampányt a Fatum-Nyíregyháza csapata melyben kiáll a testpozitív szemlélet, az egészséges életvitel és énkép kialakítása valamint önmagunk elfogadása mellett.

Nőnapi kampányukkal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy azzal a sokszor torz és túlzó képpel ellentétben, amit sugall a média vagy az online tér, minden lány, nő úgy tökéletes, ahogy van.

A kampány nagykövete Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, akinek elmondása szerint „ a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás, a kiegyensúlyozott alvás és napi időbeosztás mind-mind olyan dolgok, amikkel tehetünk az egészségünkért, és ezt a testünk is meg fogja hálálni. A sport talán az a terület, amelyben a testedzés által nyújtott előnyök  messze túlmutatnak annak fizikai aspektusain: azok a nők, akik sportolnak, sokkal pozitívabb énképpel rendelkeznek a testükkel kapcsolatban és magabiztosabbak, hiszen a testmozgás mind a testi, mind pedig  a mentális egészségre bizonyítottan pozitív hatással van. Nőként és háromgyermekes édesanyaként vallom, hogy a magánéletünkben és a munkánkban is törekedjünk harmóniára, fogadjuk el az egész valónkat, és hozzuk ki nap mint nap a maximumot, hogy boldog, egészséges és hosszú életet élhessünk.  A legfontosabb, hogy mindenki a saját céljainak megfelelően tegyen a saját egészségéért. Fogadjuk el magunkat, az adottságainkat, de ugyanakkor ne féljünk tenni azért, hogy javítsunk az életmódunkon.„

A Fatum-Nyíregyháza csapata egy fotózáson vett részt a nőnapi kampányuk során, amelyen minden résztvevő a sminkesek, a fodrászok, a fotós, a stáb és a csapattagok teljesen díjmentesen dolgoztak egy szép ügyért a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Forrás: fatumnyiregyhaza.hu