Tovább írná a történelmet az 1. MCM-Diamant Kaposvár – beszámoló a DIGI Sporton

Komoly megpróbáltatások várnak az 1.MCM-Diamant Kaposvár női röplabda-csapatára márciusban, hiszen az Extraliga negyeddöntői mellett érdekeltek a Magyar Kupa négyes döntőjében, a Challenge Kupában pedig a döntőbe jutás a cél a román Alba Blaj elleni elődöntős párharcban. Ennek apropóján a DIGI Sport készített összeállítást.

Mondhatjuk, hogy történelmi az 1.MCM-Diamant Kaposvár idei szezonja, hiszen a négy közé jutott a Challenge Kupában, ami magyar csapatnak nem sikerült még a sorozat történetében, valamint először jutottak be a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Közben pedig az Extraligában az MTK elleni negyeddöntős párharcban is helyt kell állniuk a kaposvári hölgyeknek, így extra terhelést kapnak a következő hetekben.

“Teher nélkül, a komfortzónán belül nem igazán lehet elérni eredményeket sem az életben, sem a sportban – mondta Szasa Nedeljkovics vezetőedző, hozzátéve, hogy csapata nagyon jól reagált a terhelésre ebben a szezonban, bízik a hasonló folytatásban.

Király-Tálas Zsuzsanna szerint nagyon boldogok, és pozitívan tekintenek az előttük álló feladatokra. Büszkék az eddig elért eredményekre, de nem szeretnének itt megállni. Szűcs Kinga nehéz, de jó mérkőzésekre számít a Challenge Kupában az Alba Blaj ellen, de ígéri, hogy nagyon oda fogják tenni magukat. 

A párharcot a DIGI Sport közvetíti, az összeállítást pedig itt láthatják.

Fotó: 1.MCM-Diamant/Facebook