Megvan a női Extraliga negyeddöntőjének párosítása

Bár a női Extraliga alapszakasza még nem ért véget, az viszont már eldőlt, hogy melyik csapatok végeznek az első négy helyen. A bajnokság idei versenykiírásában rendhagyó módon nem fordított sorrendben kerülnek össze a negyeddöntőben a csapatok, hanem az éllovasok választhattak maguknak ellenfelet – amelyet a hunvolley.tv-n tekinthettek meg az érdeklődők.

 

A női Extraliga negyeddöntőjének párosítása:
Fatum Nyíregyháza – DVTK
A csapat vezetőedzője, Németh Szabolcs elmondta, hogy azért esett a miskolci csapatra a választásuk mert a két település közel van egymáshoz, így nem kell messzire utazni.

Swietelsky-BRSE – Szent Benedek RA
A békéscsabaiak részéről Molcsányi Rita nyilatkozott, s mondta el azt, hogy idén mindenképpen szeretnének újra trófeát nyerni, s ehhez az első lépés lehet a balatonfürediek elleni párharc.

1. MCM Diamant Kaposvár – MTK Budapest
Szasa Nedeljkovics
vezetőedző választása annak ellenére is az MTK Budapest csapatára esett, hogy a fővárosi klub a múlt héten alaposan megnehezítette a somogyi csapat dolgát, hiszen két szettet is nyert Kaposváron.

Vasas Óbuda – Újpesti TE
A címvédő piros-kékeknek kell a legkisebb távolságot megtenniük, hiszen a lila-fehérek Szilágyi utcai csarnoka csak néhány kilométeres távolságban van. Ennek ellenére, nem lehetnek túl boldogok, hiszen az UTE éppen a múlt héten győzte le őket három játszmában, ráadásul a Folyondár utcában. De, mint azt Sarlós Márton, a csapat ügyvezetője, elmondta, bíznak benne, hogy csapatuk majd a keddi kupanegyeddöntőben mutatott arcát mutatja és nem az Újpest ellenit, lebecsülni, pláne kiengedni semmiképpen nem szabad.

 

Érdekesség, hogy a jelen állás szerint így tulajdonképpen semmi nem változott a korábbiakhoz képest, hiszen az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a hatodikkal, a negyedik pedig az ötödikkel csap össze.

A párharcok megnyeréséhez – amelyek február 18-tól zajlanak majd – három győzelemre lesz szüksége a továbbjutó csapatnak.

A hunvolley.tv adása IDE kattintva nézhető vissza!