Sorsdöntő meccs vár Szakmáry Grétáékra a női BL-ben

Ezekben a napokban rendezik a női Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második, befejező körét, amelyben Szakmáry Gréta csapata is érdekelt is érdekelt.

 

A német Palmberg Schwerin a hazai pályán megrendezett csoportkörben kedden 3:2-re győzte le a lengyel Rzeszówot, szerdán viszont 3:0-ra kikapott az első helyen álló olasz Scandiccitól, de így is a második helyről várja az utolsó találkozót, amelyet az ugyancsak olasz Busto Arsizio ellen vív csütörtök este 20 órai kezdettel.

A második hely megtartásához mindenképpen győznie kell majd a Schwerinnek, de még így sem biztos a továbbjutásuk, mert a legjobb nyolc közé az öt csoport győztese mellett csak a legjobb három második jut tovább. Ebben az összevetésben jelenleg csak a negyedikek Grétiék, azonban az őket egy ponttal megelőző orosz Dinamo Moszkva az eddig minden meccsét megnyerő török Eczacibasi Isztambullal játszik még.

A német klub magyar csapatkapitánya mindkét eddigi meccsen a kezdőcsapatban kapott helyet és az első találkozón 11, a másodikon 3 pontot szerzett.