Heti program: négy mérkőzés is a hunvolley.tv-n

Ami az elkövetkező napok programját illeti, alaposan beindul az Extraliga, hiszen nem kevesebb, mint hét találkozót rendeznek vasárnapig, s ezek közül négyet a hunvolley.tv-n is meg lehet majd tekinteni.

 

Az első két mérkőzést már kedden megrendezik: a férfiak rangadóján a Vegyész fogadja a veretlenül éllovas Pénzügyőrt, míg a hölgyeknél az UTE a balatonfüredieket látja vendégül, s mindkettőt közvetíti a hunvolley.tv. Szerdán a hét egyetlen Magyar Kupa mérkőzését rendezék, ahol az elődöntőbe jutásért a Fino fogadja a MÁV Előrét, úgy, hogy az első meccsen idegenben is nyertek 3:0-ra. Ezt a találkozót pedig a kapos.hu-n tekinthetik meg.

A csütörtöki szünnap után pénteken egy női NB I-es meccsre kerül sor, amelyen a PEAC fogadja a MÁV Előrét, majd a pécsiek másnap ismét hazai pályán lépnek pályára a TFSE ellen. A szombat lesz egyébként a legzsúfoltabb nap, hiszen ekkor a férfiaknál Pénzügyőr–Kecskemét és Dunaújváros–MAFC összecsapásokra kerül sor, míg a nőknél az UTE a Vasassal, a DVTK a Szent Benedekkel, míg az NB I-ben az éllovas Gödöllő a Jászberénnyel méri össze az erejét. Ezek közül pedig a két fővárosi meccset közvetítjük a hunvolley.tv-n.

Vasárnapra is marad egy rangadó, mégpedig a férfiaknál, ahol a Kazincbarcika látogat Kaposvárra. És ahogyan a kaposvári meccsek esetében megszokhattuk, ezt a kapos.hu-n lesz látható.

 

HETI PROGRAM:
Január 19., kedd
18:00 Vegyész RC Kazincbarcika – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
19:00 UTE – Szent Benedek (női Extraliga); Tv: Hunvolley.tv

Január 20., szerda
18:00 Fino Kaposvár – MÁV Előre (férfi Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó); Tv: kapos.hu

Január 22., péntek
14:00 PTE-PEAC – MÁV Előre (női NB I)

Január 23., szombat
16:00 PTE-PEAC – TFSE (női NB I)
17:00 UTE – Vasas Óbuda (női Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
17:00 LV Sport Pénzügyőr – Kecskemét (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley.tv
17:00 Dunaújvárosi KSE – MAFC (férfi Extraliga)
17:00 Gödöllő – Jászberény (női NB I)
19:00 DVTK – Szent Benedek (női Extraliga)

Január 24., vasárnap
16:00 Fino Kaposvár – Vegyész RC Kazincbarcika (férfi Extraliga); Tv: kapos.hu