Heti program: a kupadöntő visszavágója Kecskeméten

Rövid téli szünet után a héten már újra lesznek bajnoki mérkőzések, igaz egyelőre összesen egy Extraliga és három NB I-es mérkőzésre kerül sor.

 

Szerdán azonban egyből egy rangadóval indul a hét, hiszen Kecskeméten a tavalyi férfi Magyar Kupa döntő visszavágóját játsszák az Extraligában, ahol a KRC az éllovas Pénzügyőrt fogadja.

Ezt követően szombaton lesz teljes forduló a női NB I-ben, s ott is igazi csemegéket láthatunk. A forduló rangadóján a budaörsiek számára szinte az utolsó lehetőség a felsőházba jutásra az, hogy legyőzzék az éllovas Gödöllőt a Tungsram-csarnokban.

Izgalmasnak tűnik a TFSE visszatérése is, hiszen az egyetemi csapat október 31-én játszotta eddigi utolsó bajnokiját, amelyen viszont a feljutásra pályázó MÁV Előrét győzte le. A több mint kéthónapos kihagyás után új edzővel az egyik meglepetéscsapatot, a tabella harmadik helyén álló Eötvös DSE-t fogadják.

A harmadik találkozón a két seregható találkozik, miután a Jászberény látogat Pécsre. A két csapat jászberényi találkozóját a baranyaiak nyerték, kérdés, hogy változtak-e azóta az erőviszonyok?

 

HETI PROGRAM:
Január 6., szerda
19:00 Kecskemét – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga)

Január 9., szombat
16:00 PTE-PEAC – Jászberény (női NB I)
17:00 Gödöllői RC – Budaörs (női NB I)
18:00 TFSE – DSZC-Eötvös DSE Derecske (női NB I)