Visszavágott a Szent Benedek az MTK-nak

A női Extraliga hétfői mérkőzésén az MTK a Szent Benedeket fogadta. A két csapat a közelmúltban is összecsapott már egymással, s Balatonfüreden az MTK tudott győzni. A Balaton-parti csapat most idegenben vágott vissza a kék-fehéreknek.

 

Női Extraliga:
MTK Budapest – Szent Benedek RA 1:3 (–19, 20, –20, –24)
Budaörs. V: Tillmann, Horváth M.
MTK: Godó, Papp O. 10, Vezsenyi 23, Császár 7, Kilyénfalvi 4, Durst. Csere: Szalai (liberó), Szerencsés-Miklai 15, Dani 1, Berkó L. Vezetőedző: Leiszt Máté.
SZBRA: Vacsi 8, Vukoja, Valdez 12, Zen 9, White 9, M. Szkorics 11. Csere: Fáth (liberó), N. Szkorics, 10, Herbin-Baker 6. Vezetőedző: Andrea Milodanovics.
Edzői értékelés
Leiszt Máté:
– Mi is kihagytunk több hetet a koronavírus miatt, mint a többi csapat, és visszatérés óta nem álltunk meg: öt hét alatt tíz meccset játszottunk. Nem kifogás, de most már kezdett kiürülni a tank, ez látszott az utolsó pár mérkőzésen. Igyekeztünk felpörgetni magunkat, de mindig voltak olyan szakaszok a szetteken belül, amikor egyszerűen nem tudtuk ugyanazt a lelkesedést hozni, mint az ellenfél.
Andrea Milodanovics: – A csapatom betartotta az ígéretét. Karácsonyi ajándékként egy győzelmet kaptam, vagy is 3 pontot. Nagyon örülök neki, hogy végre azt látom, hogy kezdünk visszatérni és a Covid 19 már a múlt. Dolgozunk tovább és izgatottan várjuk a folytatást.

 

HETI PROGRAM:
December 22., kedd
18:00 Fatum-Nyíregyháza – Vasas Óbuda (női Extraliga)