Maszkokat adományozott a DSE Röplabda Akadémia

Nagy megtiszteltetés érte a DSE Röplabda Akadémiát, mert szponzoruk, egy nevét megemlíteni nem kívánó adományozó őket bízta meg azzal a nemes feladattal, hogy több iskolába és szociális intézménybe juttassák el a felajánlott maszkokat.

Az elmúlt napokban 1200 maszkot adott át a DSE nagylelkű szponzorának köszönhetően Dunaújváros iskoláinak, szociális intézményeinek, hogy ezekben a nehéz időkben segítsék a rászorulók vírus elleni védekezését – közölte az akadémia honlapja. Ahogyan azt a Dózsa György Általános Iskolában megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, a DSE számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, hiszen nem csak a város sportéletében játszik jelentős szerepet, de iskolai jelenlétükkel rengeteg fiatalnak adják meg a sportolás, a röplabdázás örömét.

A DSE képviseletében Tomanóczy Tibor ügyvezető, valamint a Dunaferr SE két játékosa, Bohnicsek Szilveszter valamint Mészáros Dömötör adták át az iskola igazgatónőjének a felajánlott maszkokat. Összesen öt intézménybe (Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Dózsa György Általános Iskola, Móricz Zsigmond Általános Iskola, Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola, Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézménye) juttattak el 1200 maszkot, hogy segítsék a vírus elleni védekezést.

Forrás: dseroplabda.hu