Jótékonysági futáson vesz részt a Vegyész-család

A Vegyész RC Kazincbarcika férfi csapatának játékosai és szakmai stábjának tagjai, valamint az irodában dolgozó munkatársai egyaránt futni, kocogni, sétálni fognak a Kolorfutáson Burinda Zsomborért, az SMA-1-es betegségben szenvedő kisfiúért.

 

Zsombor kamrai sövényhiánnyal jött a világra, meg is műtötték, de aztán kiderült, hogy az igazi küzdelem csak ezután kezdődik: SMA-val diagnosztizálták. Egy 700 millió forintos kezelésre lenne szüksége, és már az egész város megmozdult Zsombiért, mi több, országos figyelmet is kapott.

A VRCK játékosai, szakmai stábjának tagjai és a színfalak mögött dolgozók sem akartak kimaradni a segítségnyújtásból. Egy irodai munkatársunk dobta fel az ötletet, hogy a Kolorfutáson keresztül juttassuk el Zsombinak a fejenkénti 4500 forintot, ami a futás nevezési díja, hiszen ez az összeg a gyógykezelésre kerül felajánlásra, és a mozgás népszerűsítése sem marad el. A távot a VRCK munkatársainak egy része már teljesítette, a játékosok és a szakmai stáb pedig a hétfő délelőtti edzést követően fogják letudni. Ez összesen 21 futót, adományozót jelent.

Nevezni a futásra a kolorcity.hu oldalon lehet december 1-éig, a kiválasztott távot december 10-éig kell teljesíteni. További fontos információk szintén az említett honlapon olvashatók.

Természetesen közvetlenül is lehet Zsombinak elküldeni a fejajánlásokat a Szép jövőért Zsombornak Alapítvány címére:

Szép jövőért Zsomborért Alapítvány
Közlemény: SMA Zsombor
Számlaszám: 11734152-21916838
IBAN: HU97-1173-4152-2191 -6838-0000-0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Paypal: www.paypal.me/helpzsombor

Email: smazsombor@gmail.com
Facebook: Sma baby Zsombor
Honlap: smazsombor.webnode.hu
Instagram: sma_baby_zsombor
(vrck.hu)