Heti program: a vírus egy nap alatt alaposan átrendezte a műsort

Egy nap telt el azóta, hogy leközöltük a hét programját, de az egy nap leforgása alatt féltucatnyi változásra került sor, zömében a járvány miatt: elmaradt mérkőzések, ellenfélcsere, pályaválasztói jog felcserélése.

 

A változások elsősorban a férfimeccseket érintik, mivel a Kazincbarcika és a Kecskemét játékosállománya is érintett a járványban. Előbbieknek a DEAC elleni vasárnapi bajnokija utóbbiaknak a csütörtöki, miskolci kupameccse, illetve a szombati, Dunaferr elleni Extraliga-találkozója marad el, csakúgy, mint a vasárnapi Szeged–KISTEXT NB I-es összecsapás. Utóbbiak azonban egy nappal korábban a Miskolc otthonában lépnek majd pályára, mert ott meg a Dág volt kénytelen lemondani a mérkőzést.

A női Extraligában a Szent Benedek–Békéscsaba mérkőzést törölték, míg az NB I-ben a Gödöllő és a Jászberény cserélte fel a pályaválasztói jogot – ez utóbbi az egyetlen, ami teljesen független a járványtól. Mivel kedden a Diósgyőr és a Jászberény rendben lejátszotta a Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját, így a héten már csak hét mérkőzést rendeznek – remélhetőleg –, elsőként pénteken a Kaposvár–Vasas derbit.

 

HETI PROGRAM:
Október 30., péntek
18:00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Vasas Óbuda (női Extraliga); Tv: kapos.hu

Október 31., szombat
16:00 PTE-PEAC – DSZC-Eötvös DSE, Derecske (női NB I – zárt kapuk mögött)
17:00 Jászberény – Gödöllői RC (női NB I)
18:00 TFSE – MÁV Előre Bericap (női NB I – zárt kapuk mögött)
18:00 MEAFC-Miskolc – KISTEXT (férfi NB I)

November 1., vasárnap
16:00 MÁV Előre Bericap – Szolnoki RK (férfi NB I)
18:00 Fatum Nyíregyháza – Újpesti TE (női Extraliga)