Karantén után nem ment a Finónak: bravúros MAFC-siker az Extraligában

A MAFC fogadta a karantén utáni első mérkőzését játszó Fino Kaposvárt. A fővárosi csapat szerzett vezetést, ami után a vendégek még egyenlíteni tudtak, de ezt követően már a MAFC akarata érvényesült, amely sikerével átvette a vezetést a tabellán. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a DEAC a papírformának megfelelően három szettben győzött Győrben.

 

Férfi Extraliga:
MAFC-BME – Fino Kaposvár 3:1 (22, –22, 17, 21)
Folyondár utca, 100 néző. V: Bátkai-Katona, Mezőffy.
MAFC: Szabó B. 4, Csoma 19, Georgiev 18, Eke 10, Dimitrov 6, Vaszilev 9. Csere: Bene 1 (liberó). Vezetőedző: Nagy Péter.
FINO: Makarov 8, Keen 4, Bögöly 7, Ouyachi 9, Melnyikov 9, Horváth K. 16. Csere: Kiss M. (liberó), Kalmár 1, Iván G., Veleckij 3, Fenyvesi. Vezetőedző: Ruben Wolochin.
Nagy Péter (MAFC): – Abban a három szettben, amit megnyertünk, sikerült nagyon jól betartatni a taktikai utasításokat, mely kulcsfontosságú volt a sikerhez. Nyilván a Kaposvár egy kényszerpihenő után lépett pályára, ami meg is látszott a játékukon. Nagyon örülök annak, hogy fegyelmezetten és pontosan játszottunk és sikerült behúzni ezt a mérkőzést.

Férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntő:
Széchenyi Győr – DEAC 0:3 (–10, –18, –20)
Győr. V: Adler, Ujházi.
Fodor Antal (DEAC): – Lelkes hazai csapat ellen arattunk győzelmet. Ezt vártam a csapatomtól. A keret minden tagja játéklehetőséget kapott, örülök, hogy minden variációban jó játékot mutattak a fiúk.
Továbbjutott a DEAC.