Heti program: csütörtökön tévés meccs, szombaton nőnap

Jelen állás szerint ezen a héten igencsak zsúfolt programot bonyolítunk le ezen a héten: gyakorlatilag a hétfőt leszámítva minden nap lesz legalább egy találkozó, a csúcspont azonban a szombat, amikor hat női bajnokira is sor kerül, míg csütörtökön az UTE és a Kaposvár rangadóját közvetíti az M4 Sport.

 

A hét elején szokás szerint a Magyar Kupáé a főszerep, kedden s szerdán összesen négy összecsapást rendeznek meg, s előbb a férfi címvédő Pénzügyőr látogat a Kertvárosba, utóbb pedig a női címvédő Vasas megy a Kispesthez, de összecsap a nőknél a Kaposvár és a MÁV Előre, valamint a Dág és a MAFC, amely párharcnak ez már a visszavágója.

Csütörtökön az újpestiek fogadják a kaposváriakat és ezt a találkozót tekinthetik meg az M4 Sporton. De emellett egy férfirangadót is rendeznek ezen a napon: hiszen a MAFC látogat Kecskemétre, míg a pénteki ünnepnapon két férfi NB I-es mérkőzésre kerül sor.

És akkor a már beharangozott szombat, amelyik nap hat női találkozóra is sor kerül, és csak azért nem hétre, mert az MTK és a Szent Benedek mérkőzését elhalasztották. A forduló rangadója kétségtelenül a két éllovas, a Nyíregyháza és a Békéscsaba összecsapása lesz, amely eredetileg a viharsarokban került volna megrendezésre, azonban a két klub felcserélte a pályaválasztói jogot. Ugyanezen a napon a Vasas a Diósgyőrt fogadja – ezt majd a Sportstream-en lehet megtekinteni –, és az Újpest is pályára lép, igaz nem bajnokit, hanem kupameccset játszik az NB I-es éllovas TFSE otthonában.

A Budaörs Jászberénybe látogat, és ki hitte volna márciusban: a liga rangadóját a fél éve még sereghajtó, most viszont két meccsből egyaránt két győzelmet szerző Eötvös DSE és a Gödöllő játssza.

A nőnap után vasárnap megint a férfiaké a főszerep: az Extraligában a Pénzügyőr Kazincbarcikára, a Kaposvár pedig a MAFC-hoz látogat, s ezen a napon az NB I-ben a második helyen álló Dág fogadja a még veretlen MÁV Előrét.

 

HETI PROGRAM:
Október 20., kedd
18:00 1. MCM-Diamant Kaposvár – MÁV Előre-Bericap (női Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés)
19:00 Dág KSE – MAFC-BME (férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntő, visszavágó)
20:40 Kertvárosi SE – LV Sport Pénzügyőr (férfi Magyar Kupa-nyolcaddöntő)

Október 21., szerda
18:00 Kispest SE – Vasas Óbuda (női Magyar Kupa-nyolcaddöntő)

Október 22., csütörtök
19:00 Kecskeméti RC – MAFC-BME (férfi Extraliga)
20:00 Újpesti TE – 1. MCM-Diamant Kaposvár (női Extraliga); Tv: M4 Sport

Október 23., péntek
19:00 Kistext – Sümeg (férfi NB I – zárt kapuk mögött)
19:30 Szolnok – Vidux-Szeged (férfi NB I)

Október 24., szombat
15:00 DSZC-Eötvös DSE, Derecske – Gödöllői RC (női NB I)
17:00 Vasas Óbuda – Diósgyőri VTK (női Extraliga); Tv: Sportstream
17:00 Jászberény – Budaörs (női NB I)
18:00 TFSE – Újpesti TE (női Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés)
19:00 Fatum-Nyíregyháza – Swietelsky-BRSE (női Extraliga)

Október 25., vasárnap
16:00 Dág – MÁV Előre-Bericap (férfi NB I – zárt kapuk mögött)
17:30 Vegyész RC-Kazincbarcika – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga)
18:00 MAFC-BME – Fino Kaposvár (férfi Extraliga); Tv: Sportstream