Csütörtöktől vasárnapig Csepelen a strandröplabda-elit

Az MRSZ-ben elkészítették a csepeli ob-hétvége, az MKB-Pannónia Alapkezelő Strandröplabda Magyar Bajnokság II. Mesterversenyének és az utánpótlás magyar bajnokság U22-es és U16-os döntőjének a lebonyolítását.

 

A lebonyolítást az alábbi táblázatban tekinthetik meg:

CSEPEL_2020_lebonyolítás_V4

 

Fontos tudnivalók:

A bajnokságokat szervező Sportmarketing Ügynökség tájékoztatása alapján a játékosok kizárólag a felnőtt elődöntőbe bejutó párosok kapnak mezt. Az elődöntő és az azt követő mérkőzéseken a Szervező által biztosított mez viselése kötelező! Ennek megfelelően a többi mérkőzésre a megfelelő (egységes) mezekről a játékosok/egyesületek kötelesek gondoskodni! A korábbi években a Bajnokságokon használt/kapott felsők idén is használhatók. Mez viselése kötelező! A versenyen résztvevők (játékosok, edzők, stb.) felszerelésén nem szerepelhet semmilyen felirat, jelkép vagy bármi egyéb, mely mások emberi méltósághoz való jogát sértheti vagy a verseny jó hírnevét veszélyeztetheti.

A szervező tájékoztatása alapján valamennyi felnőtt Mesterversenyen és a Döntőn bruttó 1 millió forintos a pénzdíjazásban részesülnek a párosok az alábbi felosztásnak megfelelően
1. helyezett páros: bruttó 200.000,- Ft (nemenként)
2. helyezett páros: bruttó 150.000,- Ft (nemenként)
3. helyezett páros: bruttó 100.000,- Ft (nemenként)
4. helyezett páros: bruttó 50.000,- Ft (nemenként)

A versenysorozat az MRSZ Elnökség 2020.06.18-i határozatának megfelelően kerül megrendezésre. Ennek megfelelően a rendezvény zárt kapus lesz, kordonnal elválasztva. A kordonon belülre csak a verseny résztvevői (csapattagok, szervezők, hivatalos személyek, utánpótlás párosok esetében párosonként 1 fő kísérő) léphetnek be. A rendezvényre való belépés előtt a járványügyi felelős „contactless” testhőmérséklet mérést végez. Belépni kizárólag 37,3 Celsius fok alatti testhőmérséklettel lehetséges. Több pontra is kézfertőtlenítőket helyeznek ki.

A versenyen való részvétel feltétele (többek közt): érvényes 2020. évi strandröplabda versenyzési engedély, és érvényes sportorvosi engedély. 18 éven aluli sportoló esetén: szülői felelősségvállalási nyilatkozat megléte. Ha a fentiek közül bármelyik hiányzik, akkor a játékos nem vehet részt a versenyen!

A lebonyolítás változtatásának jogát a rendező fenntartja (például, ha ez visszalépés vagy a verseny körülményei miatt szükségessé válik).